Tourmalin

Turmalin smykkesten

Turmalin smykkesten hjælper os med at se klart. Ligesom andre grønne sten hjælper den på synet, også det syn der skal se indad i os selv. Den healer også på vores hjertechakra.

Stjernetegn: Vandmanden, Vædderen, Tyren, Tvillingen, Vægten, Skorpionen, Stenbukken.

Turmalin smykkesten har en hårdhed på 7 – 7.5 på Mohs skala

Vis Turmalin smykker

Turmalin smykkesten

En forvandlingssten. Harmoniserer chakrasystemet. Afbalancerer de feminine og maskuline energier i kroppen. En kraftfuld healer, der hjælper til at give slip på smerte og usikkerhed ved at bistå afbalancering af hjertechakraet. Modvirker humørsvingninger.

Beskyttelse. Styrker velvære. Forener både praktisk arbejde og kreativ tankegang. Beskytter mod radioaktivitet. ”Alt hvad jeg skaber, skyldes mig selv.” Beskytter mod såvel onde ånder som mod de rent fysiske påvirkninger, der kan være skadelige.

Forstærker forstand, sjæl og krop. Hjælper med at kunne forstå nutiden ved at kende fortiden og se ind i fremtiden. Giver kreativitet og styrker iagttagelsesevnen. Turmalin er rig på mineraler og er god leder af energier, der gør den til en dynamisk, opbyggende og elsket healingssten.

Turmalin smykkesten farver

Turmalin smykkesten

Vandmelons: Healer især på følelsesmæssige sår og giver sin bærer et let anstrøg af humor. Afbalancerer såvel de maskuline som de feminine energier. God mod hjerte-kar sygdomme. Fremmer selvtillid og dyb glæde. Healer et sorgfyldt hjerte. Afbalancerer den feminine og den maskuline side.

Grøn: Hjælper ved sorgarbejde. Skaber balance og en god søvn.

Sort: Aktiverer rod- og jordchakra. Giver dig mod til at stå på egne ben og fremsætte dine egne meninger og grænser. Er god til at bearbejde angst for autoriteter. Virker beskyttende. God ved angsttilstande og gigtlidelser.

Von Mohs logo