Ametrine

Ametrin smykkesten

Ametrin smykkesten har en hårdhed på 7 på mohs skala

Vis Ametrine smykker

Ametrin smykkesten er en både en Citrin og en Ametyst. Ametrinen forstærker den universelle ligevægt og skaber en klar forbindelse mellem det fysiske og det perfekte. Stimulerer intelligensen for at nå videre udover det verdslige aspekt. Forstærker alle sider af forenelighed, og får dig til at se, at begge sider er elskelige og forbundet til en selv.

Ametrin smykkesten

Ametrin farver

Ametrine kommer i bånd af gul og lilla. Begge farver når typisk kun et medium mætningsniveau, så ametrin er normalt ikke særlig levende eller intens. Nogle syntetiske ametrinsten kan virke for levende, lyse og intense. Ametrine udviser typisk en pludselig farveovergang fra lilla til gul. Sten med 50/50 farvesplit anses for at være den mest ønskelige.

Syntetisk ametrin 

Syntetisk ametrin findes, men de findes ikke almindeligt, fordi de ikke er i høj efterspørgsel. På trods af at ametrin er ret sjælden og kun kommer fra en lokalitet, er priserne på ametrine stadig meget overkommelige.
ametrin smykkesten

Healing properties of Ametrine

Ametrine er meget nyttigt til at slippe af med depression. Dette fører til indre fred og ro. Mange mener, at det indeholder kræfterne fra ametyst og citrin i en sten, hvilket gør det til en meget kraftig pengesten samt en fremragende til højere psykisk bevidsthed og åndelig oplysning.

Vis Ametrine smykker