Chrysocolla


Chrysocolla smykkesten

 

Chrysocolla smykkesten har en hårdhed på 6-6,5 på Mohs skala

Vis Chysocolla smykker

Chrysocolla smykkesten

Chakra: Hjerte, hals.

Hjælper dig med at forstå og respektere andre. Giver øget fysik, styrke og fremmer ens karaktertræk. Kærlighedssten og er symbol på skønhed, kærlighed og balance. Den styrker intuitionen, og giver god støtte i åndelig udvikling. Den forstærker de feminine kvaliteter og virker afstressende. Arbejder for harmoni ved at fjerne negative følelser, som fjendskab, vrede og anger. God ved meditation og visualisering.
Fysisk: Bruges mod nervøsitet og til at lette muskelkramper. Styrker muskulaturen i arme, ben, ryg og bughulen. Styrker immunforsvaret.

Chrysocolla smykkesten

Chrysocolla smykkesten

kaldes for en Venussten, en kælighedssten. Farven er turkis eller grønblå med striber i brun og gul. Den symboliserer skønhed, kærlighed og balance. Den påvirker hjertechakraet og er åbnende. Den åbner således vores hjerter, så vi bliver i stand til at føle kærlighed på alle planer. Det er en rensende sten, der åbner for højere og finere vibrationer og styrker, vores 6. sans, intuitionen.

Krysocolla absorer alt. Negative tankemønstre og følelser af had og misundelse. Det er en virkelig god støtte i åndelig udvikling, fordi den for det første afstresser og renser, og dermed skaber plads til indre tryghed og følelsen af større selvværd. Er du sensitiv, vil du virkelig mærke stenen. Den er ideel til fuldmånemeditaton og dens budskab er ubegrænset kærlighed. Som sagt, den arbejder på hjertechakraet, men dens blå farve arbejder også på på vores kommunikation, så vi bliver rede til at udtrykke os med kærlighed. Symboliserer balance, kærlighed og skønhed. Styrker intuitionen. Anti-stress sten.