Falkeøje

Falkeøje smykkesten

Fremmer inspiration og intelligens. Giver klarhed ved løsning af problemer. Giver skarpsindighed, distance til problemer, kontakt med intuitionen og koncentrationen.

Falkeøje smykkesten har en hårdhed på 6 – 7 på Mohs skala 

Vis Falkeøje smykker

Falkeøje betydning

Falkeøje smykkesten

For depressive personer, der selv ønsker at komme videre vil den vise nye og hidtil uanede veje og muligheder – i modsat fald vil den forstærke det negative.

er den mest spirituelle af “øjestenene”. Den har stor effekt på rodcentret og det 3. øje. Den hjælper os til at danne overblik, iagttagelseevne, og klar tankegang og føling med alt det der sker på det fysiske plan. Flakeøje´s domæne er evnen til at forstå tingene i deres helhed, og skabe balance imellem sind og krop.

Den hjælper dig således også med at skabe overblik i et ellers kaosfyldt indre, og hjælper med at fokusere, præcisere og sende energi til det, vi ønsker at opnå. Vi vil glemme vores angst for at kaste os ud i det nye, og falkeøjet vil være med os i processen og fortælle os, at lige gyldigt hvor dybt du springer, og hvor mørkt du opfatter livet, er der altid et lys.

Vis Falkeøje smykker

Von Mohs logo