Howlite

Howlite smykkesten

Howlite smykkesten har en hårdhed på 4 på Mohs Skala

Kreativitet, Handling, Ny Inspiration, Overblik, Klarhed, Koncentration

Vis Howlite smykker

Også kaldet kreativitetsstenen. For handling, ny inspiration, overblik, koncentration, klarhed og kreativitet. Virker rensende på den mentale aura og forstærker energien.

Mod til at fremme karakter og opmærksomhed på ens fordele og fortrin. Opbygger åndelighed.

Symbolisere lys og mørke, yin og yang, det gode og det onde.

Lærer os vi rummer begge dele i os selv. Kan hjælpe til at slappe af og skabe åbenhed overfor at modtage.
Stjernetegn: Tvillingen

Howlite smykkesten

Modvirker egoisme, giver mod, overblik og opmærksomhed i farlige situationer. Gør sømmelighed og anstændighed til noget helt naturligt og opbygger ens karakter. En sten for god takt og tone.

Det sjette chakra, det tredje øje, åbnes og der bliver flyttet rundt på vores forestillinger om verden. Howlitten har samme energi som marmor, og påvirker vores maskuline energi, idet det er en sten der får os til at handle på det vi tænker. Den giver dig et sjældent overblik óg evnen til at tænke klart. Hvis du arbejder med dine clairvoyante evner, kan du med stor fordel meditere på denne sten, den vil forøge din sensivitet overfor universets stemme i dig, og lære dig at lytte. Hvis du føler dig depressiv i en periode, men har ønsket om at komme op til overfladen igen, vil Howlitten vise dig mange muligheder. Det er en god sten hvis du mangler koncentration eller evnen til at få tingene gjort.

Howlite smykkesten

Howlite smykkesten

er oprindeligt hvid med sorte aftegninger. Den farves i flere varianter, som grøn, blå og rød. Den sorte og hvide farve symboliserer lys og mørke, yin og yang, det gode og det onde. Begge farver indeholder alle andre farver, også hinandens. Howlitten kan lære os, at vi rummer begge dele i os selv. Det gode som det onde, er skabt af os, og i os selv. Vores verden er, som vi skaber den. Howlitten rydder op. Det som allerede er i os, og som trænger til at bilve ryddet op, og den vil forstærke den energi som i forvejen er fremherskende i os.

Howlit hvid: Bortjager farlige situationer og kold egoisme. Konfronterer styrke og uskyldighed. Giver mod til at fremme ens karakter, og gør opmærksom på ens fordele og fortrin. Opbygger åndelighed.

Howlite smykkesten

 

Vis Howlite smykker