Koral

koral smykkesten

Koral er energigivende og rensende. Modvirker generthed og styrker selvtillid og selvstændighed. For modtagelse af kærlighed. Lærer os forskellen mellem brug og misbrug. Renser maveområdet og den logiske venstre hjernehalvdel, leverområdet og hjælper med at forvandle vrede, bitterhed og forurettelse.

koral smykkesten har en hårdhed på 3-4 på Mohs skala

Stjernetegn: Fisken, Vædderen, Krebsen, Løven, Vægten.

Vis Koral smykker

koral smykkestenfra Von Mohs

Koralen er ikke hverken krystal eller ædelsten, den er et organisk havprodukt af kulsur kalk, som kan vokse til hele øer og store koralrev. I naturligform er de normalt matte, når de poleres bliver de silkeagtige og skinnende.  Koral har været brugt som blodrensende middel, som værn mod sygdomme, Koral er energi givende og rensende, giver følelser af selvstændighed, god imod leverproblemer, sukkersyge og hudsygdomme. Koral var før i tiden fast ingrediens i mange salver og mediciner, især mod maveonde og årebetændelse. Koralen skulle modvirke generthed og give selvtillid, så man tør tage imod den kærlighed som vi bliver tilbudt. Styrker vores jordforbindelse og giver energi, stimulerer glæden over vores krop, og lysten til at røre og blive berørt, vækker lidenskaben og åbner vore hjerter.

Koral

Den Røde koral er god, når vi savner energi og livskraft, den stimulerer, varmer og liver op. Rosa nuancer harmoniserer vores hjertes følelser, de løser konflikter og stimulerer kærlighedsstrømmen. Hvide koraller renser vores tanker og bringer klarhed, skærper vores forstand og styrker intellektet. Den sorte koral regnes for at være et godt sørge-smykke, da den får os til at acceptere og gennemleve tab af vore kære.

Koral var før i tiden fast ingrediens i mange salver og mediciner, især mod maveonde og årebetændelse. Korallen skulle modvirke generthed og give selvtillid, så man tør tage imod den kærlighed, som vi bliver tilbudt.

koral smykkesten farver

Ædle koraller udviser typisk en række varme lyserøde til røde farver, herunder lysrød til laks (momo koral) og mellemrød (Sardegna koral) til dyb okseblodrød (moro koral); farve vides at falme, når den bæres. Ædle koraller har den mest ønskelige ensartede farve, men kan ofte udvise striber eller pletter af hvid til lyserød rød, især engelskindkoraller. Ædle koraller kan også findes i andre farver som guld, hvid, sort og blå. Guldfarvet koral fra Hawaii er yderst sjælden og meget ønsket for sin lille chatoyancy. Sort og blå koraller bruges ikke ofte til ædelstene eller smykker, da dets handel er stærkt reguleret.

koral smykkesten Clarity and Luster

Ædle koraller er typisk gennemsigtige for uigennemsigtige. Når den ikke er bearbejdet, har den en naturlig kedelig, mat glans. Poleret koral udviser en attraktiv glaslegeme. Koral er poleret med finkornet sandsten og smaragd og derefter fint poleret med filthjul.

koral smykkesten cut og form

Ædle koraller skæres oftest i cabochon på grund af sin blødhed og opacitet. Det bruges populært til perler, dekorative udskæringer og skulpturer. Cabochons kan findes i næsten enhver form, men ovaler, runder og former i fri form er mest populære.

Vis Koral smykker

Pleje af koral smykkesten

koral smykkestenfra Von Mohs

Koraller er en meget blød ædelsten, så den skal behandles forsigtigt. Rengør koralsmykker ved at tørre det forsigtigt af med en fugtig, blød klud. Fordi det er naturligt porøst, kan koraller blive beskadiget ved eksponering for kemikalier såsom parfume og hår styling hjælpemidler. Når den ikke bæres, skal koraller opbevares omhyggeligt for at undgå ridser. Hvis din koral begynder at blive tør eller som en forebyggelse, skal du tørre med babyolie en gang om året. Lad det trænge ind i en dag og tør alle rester af.

koral smykkesten Fakta og Lore

Mange myter og legender omgiver koraller. Koralgenstande er fundet fra så længe siden som 10.000 f.Kr. Mange specielle egenskaber tilskrives det: Koral er en af ​​de syv skatte, der er anført i buddhistiske skrifter. Koral blev båret som en talisman for at stoppe blødningen. Gamle romere ville lægge koraller rundt om deres børns hals for at beskytte dem mod skade. I middelalderen blev koraller brugt til at afværge det onde øje og til at helbrede sterilitet. Farven varierer fra medium til mørkerød, sort, hvid, lyserød, blå, guld. Rød koral giver latter, livlighed, varme og livsglæde. Sort koral overvinder frygt og håb om genfødsel Red Coral varmer krop og hjerte Det er en bro mellem krop og ånd ..

Von Mohs logo