Malakit

Malakit smykkesten

Malakit er en transformationssten. Den er god mod betændelser, fordøjelsen og spændinger i kroppen, generelt. Styrker selvværd og hjertechakraet. Øjenåbner for skønheden i og omkring os.

Malakit har en hårdhed på 3,5 – 4 på Mohs skala

Stjernetegn: Vandmanden, Tyren, Jomfruen, Skorpionen, Stenbukken.

Vis Malakit smykker

Malakit smykkesten farve

Malakit smykkesten fra Von Mohs

Malakit er lys til meget mørkegrøn. Dens farve kommer fra kobber. Det er normalt båndet. Øjenlignende ringe er de mest populære bånd, og malakit med disse markeringer er kendt

Malakit opløser indestængte følelser og forløser fortrængte følelser, som sorg, angst, jalousi, afmagt og vrede.

Malakit smykkesten-behandling

Malakit smykkestene fra Von Mohs

Da malakit er ret blødt, er det undertiden belagt med harpiks eller voks for at øge dets hårdhed. Alle velrenommerede perleudbydere erklærer enhver behandling eller forbedring. Naturlig, ubehandlet malakit kan let findes.

Malakit er en populær sten, der har lyse og mørkegrønne stribede områder. Mange smukke eksemplarer af malakit indeholder specielle kombinationer med andre mineraler, såsom azurit, cuprite eller chrysocolla. Malakit findes i Zaire, USSR, Tyskland, Frankrig, Chile, Australien, Arizona og New Mexico / USA. Det varierer mellem 3,5 og 4 på Mohs-hårdhedsskalaen.

Vis Malakit smykker

Folklore og legender

Dets beføjelser inkluderer: beskyttelse, magt, fred, kærlighed og succes i forretningen. Det bæres for at opdage forestående fare og antages at bryde i stykker, når faren er nær. Det er værnes sten for rejsende. Fremmer indre fred og håb, giver beskyttelse og sikkerhed.

Von Mohs logo