Tiger Eye


Tiger Eye smykkesten

Tiger Eye smykketsten har en hårdhed på 6 – 7 på Mohs skala

Vis Tiger Eye smykker

Tigerøje: Tigerøje har en gylden farvetone, den giver skarpsindighed, koncentrationsevne og snarrådighed i vanskelige og farlige situationer. Tigerøje er en god hjælp i en forhandling, fordi den hjælper ejeren til finde ind til problemets kerne. Tigerøje giver os det fornødne mod til at handle når vi har fundet den rigtige måde at gør det på. Giver jordforbindelse, styrker overblikket, gør bekymringerne mindre, får blod til at størkne hurtigere. Tigerøje, falkekøje (mørkeblå) og okseøje (mørkerød), synes at ændre sig, når man flytter sig. De ligesom følger en med ” øjnene”.

Tigerøje Fremmer overblik, klarhed, mod, personlig styrke og skarpsindighed. Giver skarpsindighed, overblik og en klar tankegang. Den får sandheden frem og hjælper med til at se og forstå egne fejl. Den beskytter mod udefra kommende farer og giver mod til at fortsætte, selv om tingene kan se dystre ud. God ved indlæringsvanskeligheder og manglende koncentration.

Giver skarpsindighed, overblik og en klar tankegang. Den får sandheden frem og hjælper med til at se og forstå egne fejl. Den beskytter mod udefra kommende farer og giver mod til at fortsætte, selv om tingene kan se dystre ud. Eller man går og bekymrer sig. Den vil give dig styrke til at komme videre, selvom tingene ser lidt ”tunge” ud.

God ved indlæringsvanskeligheder og manglende koncentration. Tigerøje er en god hjælp i en forhandling, fordi den hjælper ejeren til at finde ind til problemets kerne. Tigerøje giver os det fornødne mod til at handle, når vi har fundet den rigtige måde at gøre det på. Giver jordforbindelse, styrker overblikket, gør bekymringerne mindre, får blod til at størkne hurtigere.